Cap de setmana estable amb temperatures agradables en la Comunitat Valenciana

Una pareja se aplica crema solar a su llegada a la orilla de la playa de la Malvarrosa en un día de otoño con buen tiempo. EFE/Kai Försterling/Archivo

El cap de setmana previ a la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana es presenta amb condicions climàtiques estables a la regió. Encara que les temperatures continuen sent més càlides de l’habitual per a aquesta època de l’any, s’espera un lleuger descens i la presència de núvols lleugers el dissabte, mentre que el diumenge podrien aparéixer boires en algunes àrees de l’interior.

El dissabte, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), s’anticipa un cel majorment buidat amb alguns núvols alts intermitents. Al matí, és possible que es registren núvols baixos i boires en el litoral i en parts de l’interior del sud. Les temperatures mínimes es mantindran estables, però les màximes experimentaran un lleuger descens, excepte en la costa, on es mantindran sense canvis. El vent serà suau i variable, amb brises marítimes a la vesprada.

Per al diumenge, s’esperen intervals de núvols baixos i la possibilitat de boires o boires en algunes àrees de l’interior durant el matí. Les temperatures mínimes romandran sense canvis, mentre que les màximes disminuiran a l’interior, però es mantindran estables en la costa. El vent serà suau i variable, canviant cap a l’est a la vesprada.

Per al divendres, Aemet pronostica un cel majorment buidat, amb intervals de núvols baixos i boires en el litoral al matí. Les temperatures mínimes no mostraran canvis significatius, però les màximes experimentaran un lleuger ascens en algunes àrees de l’interior, mantenint-se sense canvis en la resta de la regió. El vent serà suau i variable, amb brises marítimes a la vesprada.

Quant a les temperatures registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província, aquestes van ser les següents:

Castelló: Mínima de 18,8 graus i màxima de 28,4 graus.
València: Mínima de 19,0 graus i màxima de 27,6 graus.
Alacant: Mínima de 16,1 graus i màxima de 27,6 graus.

Compartir en redes sociales