Cap de setmana amb ruixats localment forts i màximes una mica més altes en la Comunitat

Foto: EFE

La Comunitat Valenciana registrarà aquest cap de setmana ruixats que podran ser localment forts, més probables el dissabte i de forma més ocasional el diumenge, i amb temperatures màximes que seran una mica més altes, segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Demà dissabte el cel presentarà intervals nuvolosos amb tendència a quedar nuvolós a partir de migdia quan es podran registrar ruixats a l’interior de València i Castelló i nord d’Alacant, que podran ser localment forts i acompanyats de tempesta. El vent bufarà fluix o moderat, amb predomini de la component oest al matí i de la component aquest a la vesprada. Les temperatures registraran pocs canvis, encara que les màximes iniciaran un lleuger ascens.

Per al diumenge s’esperen intervals nuvolosos, que a la vesprada podran originar ruixats i tempestes ocasionals. El vent bufarà fluix de direcció variable, amb tendència a girar a la vesprada a component aquest o sud-est. Les temperatures es mantindran sense canvis significatius.

A la Pobla de Vallbona la probabilitat de pluja del dissabte és del 55% sobretot a primera hora de la vesprada, segons Aemet. El diumenge el cel estarà parcialment nuvolat i la setmana vinent començarà amb pluja en la localitat.

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha emés un avís especial per risc de pluges nivell groc al litoral de Castelló, i les províncies de València i Alacant.

Davant esta situació de pluges que, localment, podran ser fortes en molts punts, es recomana agafar el cotxe només si és precís i informar-se de l’estat de les carreteres abans.

Compartir en redes sociales