Canvis Meteorològics en la Comunitat Valenciana: Nuvolositat i Possibles Precipitacions

La jornada d’avui en la Comunitat Valenciana estarà marcada per intervals nuvolosos que s’incrementaran a nuvolós o cobert al llarg del dia. S’esperen precipitacions en la meitat nord, especialment durant la tard-nit, i no es descarten pluges en la meitat sud, encara que de manera més feble i dispersa cap al litoral.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) també pronostica un augment de les temperatures mínimes per a avui, mentre que les màximes experimentaran un lleuger descens o es mantindran estables. El vent serà fluix a moderat, predominant la component aquest.

Per a demà, es preveuen intervals nuvolosos amb probabilitat de precipitacions febles a l’interior de la meitat nord, amb disperses pluges en la resta de la regió, sent menys probables cap al terç sud. La cota de neu se situarà al voltant de 1.200-1.400 metres, i s’esperen temperatures més baixes a l’interior, mentre que en el litoral es mantindran amb pocs canvis. El vent serà moderat de l’oest i sud-oest.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les capitals de província han estat les següents:

Castelló: Mínima de 9,6 graus i màxima de 17,6 graus.
València: Mínima de 11,3 graus i màxima de 17,3 graus.
Alacant: Mínima de 11,1 graus i màxima de 18,4 graus.

Compartir en redes sociales