Canvi en les Condicions Meteorològiques per al Cap de setmana en la Comunitat Valenciana

Un amanecer con nubes en València. EFE/ Kai Forsterling/Archivo

El pronòstic de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) assenyala un cap de setmana marcat per un augment de nuvolositat i canvis en les temperatures en la Comunitat Valenciana.

El divendres comença el dia majorment buidat, encara que es preveuen intervals de núvols baixos en la meitat sud i àrees costaneres durant el matí, mentre que al final del dia, s’esperen núvols alts en altres regions. Les temperatures màximes augmentaran, i el vent bufarà de manera suau i variable, predominant la direcció sud i este a la vesprada, amb intensitats moderades prop del cap de la Nau.

El dissabte es presentarà ennuvolat, amb possibilitat de precipitacions en les hores centrals del dia. Les temperatures mínimes experimentaran un lleu ascens, mentre que les màximes disminuiran a l’interior i romandran sense canvis significatius en la costa. El vent serà principalment de l’oest, amb brises suaus en general, encara que amb ràfegues moderades en el terç sud.

El diumenge començarà amb cel buidat i núvols alts al matí, amb tendència a ennuvolar-se a la vesprada. Al final del dia, existeix una baixa probabilitat de pluges intermitents. Les temperatures mínimes baixaran lleugerament, i les màximes disminuiran en la costa, mentre que a l’interior es mantindran estables o experimentaran un lleu augment. El vent serà suau, de l’oest al matí i girant a l’est i sud-est a la vesprada.

En les últimes 24 hores, les temperatures màximes i mínimes registrades en les tres capitals de província van ser les següents:

Castelló: 26,8 i 19,1 graus.
València: 26,3 i 21 graus.
Alacant: 27,5 i 20,1 graus.

Compartir en redes sociales