Canvi de Temps en la Comunitat Valenciana: Núvols i Descens de Temperatures Aquest Cap de setmana

Aquest cap de setmana, la Comunitat Valenciana experimentarà un canvi en les seves condicions climàtiques, segons informes de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). S’espera que el cel es cobreixi de núvols, encara que el dissabte les temperatures continuaran sent inusualment altes, sobretot en les zones interiors. No obstant això, en general es preveu un lleuger descens de les temperatures o el seu manteniment sense canvis.

Per al dissabte, la regió anticipa una abundant nuvolositat alta. No es descarten la formació de bancs de boira o núvols baixos en àrees costaneres. Les temperatures mostraran un lleuger descens o es mantindran estables, i s’esperen vents fluixos i variables, amb predomini de corrents del nord-est en la costa d’Alacant.

El diumenge, el cel estarà majorment buidat amb intervals de núvols alts. En el litoral i en les zones de l’interior sud, hi haurà intervals de nuvolositat baixa, amb possibilitat de boires o bancs de boira. Les temperatures mínimes descendiran lleugerament o es mantindran igual, mentre que les màximes experimentaran un descens més notable en les zones interiors. En les àrees costaneres, s’esperen vents moderats del nord-est a Alacant i vents fluixos en les altres zones, amb una tendència a predominar els vents de l’est a l’interior.

Per al divendres, es preveu un cel majorment buidat amb intervals de núvols alts i possibilitat de bancs de boira o núvols baixos en zones costaneres. Els vents seran fluixos i variables, tendint a nord-est fluix a moderat en el litoral d’Alacant durant la tarda. Les temperatures mínimes es mantindran amb pocs canvis, i les màximes, encara que en descens, continuaran sent inusualment altes per a la temporada.

Compartir en redes sociales