Abel Martí (PP) és ja el nou alcalde de la Pobla de Vallbona

Foto: Ajuntament la Pobla de Vallbona

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona canvia de color polític i el popular Abel Martí és ja l’alcalde de la localitat gràcies a un pacte entre PP, Centrats en la Pobla i CUPO.

Amb 11 vots a favor Abel Martí prenia possessió el dissabte de la vara de mandoo després de 8 anys de govern de Compromís amb Josep Vicent García, qui des del dissabte és ja el líder de l’oposició.

En aquesta localitat el PP no ha volgut pactar amb Vox, com així ho va fer saber el dissabte el seu portaveu Miguel Ángel Huerta, qui va assegurar haver oferit el seu vot al PP «ha canvi de res».

D’aquesta manera, el PP recupera un dels seus bastions a la comarca de Camp de Túria.

En una nota de premsa el PSPV ha lamentat que “Centrats i CUPO mai han volgut negociar, sabien per endavant amb qui pactar i han volgut cobrar-se vells deutes».

El PSPV-PSOE de la Pobla de Vallbona ha censurat l’actitud de Centrats i CUPO en el procés de negociació per a intentar reeditar el pacte que fins ara mantenien a l’ajuntament amb els socialistes i amb Compromís. No obstant això, finalment, totes dues formacions han preferit pactar amb el PP i cedir la vara de comandament a Abel Martí.

Els socialistes consideren que el document conjunt que van presentar totes dues formacions “era una manera de dissimular una negociació que mai ha sigut tal, només era un element de subhasta per a oferir els seus serveis al millor postor”. A més, els dos partits polítics no han propiciat en cap moment “un debat seré, seriós i constructiu per a continuar treballant més enllà dels interessos personals dels seus dirigents”.

El PSPV de la Pobla de Vallbona afig que aquesta licitació dels dos partits “estava decidida per endavant” i subratllen que el document conjunt de Centrats i CUPO “semblava pensat per a cobrar-se suposades vells deutes, doblegar i fa claudicar als seus antics socis, més que per a oferir un debat que facilitara que les quatre formacions continuaren treballant juntes”.

Compartir en redes sociales