Els Concerts de Vivers tornen amb una setmana plena de música i emocions

El músico, compositor y cantante argentino Fito Páez durante una actuación. EFE/Luis Eduardo Noriega A/Archivo

Els Concerts de Vivers tornen amb una setmana plena de música i emocions! Aquest dimarts, 4 de juliol, el reconegut músic argentí Fito Páez obrirà el festival amb el seu inigualable estil. La seua actuació marcarà l’inici d’una setmana musical que comptarà amb la presència de destacats artistes com Lola Índigo, Tini, Miguel Poveda i l’espectacle Poetes del Rock, protagonitzat per M Clan, Els Enemics i Ana Curra.

Dissabte passat, el festival musical de la fira de juliol va començar amb gran èxit, atraient a més de 4.000 persones als Jardins de Vivers, els qui van gaudir de les actuacions de la Fúmiga, Miki Núñez i Colomet.

El concert de Fito Páez, emmarcat en el seu gira europea de celebració del 30° aniversari de l’icònic àlbum «L’amor després de l’amor», promet ser una experiència inoblidable per als assistents.

El dimecres 5, serà el torn de la talentosa artista madrilenya Lola Índigo, qui presentarà a València el seu últim treball discogràfic titulat «El Drac». L’endemà, el dijous 6, la destacada cantant argentina Tini oferirà un espectacle basat en el seu aclamat àlbum «Cupido».

El divendres 7, l’escenari rebrà al canviat de nom cantaor flamenc Miguel Poveda, qui presentarà el seu projecte titulat «Divers». Aquest espectacle convida a reflexionar sobre la bellesa del nostre planeta i la importància de protegir-lo, a través de la màgia del flamenc tradicional clàssic.

La setmana dels Concerts de Vivers culminarà el dissabte 8 de juliol amb l’espectacle «Poetes del Rock», que reunirà sobre l’escenari a M Clan, Els Enemics i Ana Curra. M Clan interpretarà els grans èxits de la seua trajectòria al costat de la seua banda completa, mentre que Els Enemics presentaran el seu últim treball «Bestieza», publicat en 2020. Per part seua, Ana Curra, reconeguda figura del punk espanyol i membre destacat de bandes com Alaska i els Pegamoides i Paràlisi Permanent, deixarà la seua petjada en l’escenari amb la seua energia i talent indiscutible.

Els Concerts de Vivers prometen una setmana plena de música, diversitat i emocions per al gaudi dels amants de la bona música a València. No et perdes aquesta increïble experiència!

Compartir en redes sociales