València Digital Summit: Cimera Mundial d’Experts en Intel·ligència Artificial

Imagen facilitada por la organización.

Els principals exponents de la intel·ligència artificial de tot el món es donaran cita al València Digital Summit, un congrés que es durà a terme els dies 26 i 27 d’octubre a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Aquest esdeveniment, que aconsegueix la seua sisena edició, és organitzat per Startup València i es presenta com una plataforma de referència per a explorar l’impacte de la intel·ligència artificial en diversos àmbits.

En aquesta edició, el València Digital Summit abordarà una àmplia gamma de temes relacionats amb la intel·ligència artificial, des del futur del treball, l’educació i la salut, fins a les innovadores aplicacions que estan transformant les nostres vides. Destacats experts en el camp de la IA compartiran les seues experiències i casos d’èxit en la implementació d’aquestes tecnologies per a guanyar competitivitat en els seus respectius sectors.

Entre els destacats ponents es troben Vladimer Botsvadze, de l’US Artificial Intelligence Institute; Ruben Melkonian, de Soilmate.ai; Karim Benchaaboun, de Flowlity, i l’expert en IA Bartosz Ziółko. Aquests líders presentaran exemples concrets de com la intel·ligència artificial està impulsant la innovació en les seues àrees d’especialització.

A més de les presentacions individuals, el congrés comptarà amb panells de discussió en els quals experts en inversió, com Guenia Gawendo (Telefónica Ventures), Verónica Trapa (Swanlaab Venture Factory), Patricia Pastor (Next Tier Ventures) i Jonathan Hollis (Mountside Ventures), analitzaran les tendències i oportunitats en el mercat de la intel·ligència artificial.

La IA, a l’ésser una tecnologia transversal, també ocuparà un lloc destacat en discussions sobre la convergència tecnològica, les implicacions de la innovació i el turisme a nivell global. Així mateix, s’exploraran temes ètics relacionats amb l’ús de la intel·ligència artificial i el seu paper en la transformació digital.

Amb el lema «Building the Good Future» (Construint un Bon Futur), el València Digital Summit té com a objectiu atraure a més de 10.000 assistents presencials de més de 80 països. A més, s’espera comptar amb la participació de més de 400 inversors internacionals que gestionen una cartera d’inversió valorada en 8.000 milions d’euros.

El programa de l’esdeveniment promet comptar amb oradors de renom internacional i reunir més de 1.500 startups i empreses emergents que busquen explorar noves oportunitats en el camp de la intel·ligència artificial.

Startup València, l’entitat organitzadora, compta amb el suport de més de 350 associats i la col·laboració de prestigiosos socis, com GoHub Ventures (Global Omnium), BStartup (Banc Sabadell), Wayra (Grup Telefónica), Elewit (Redeia, Grup Xarxa Elèctrica), Zeus, Plug and Play, HP, Helloprint, BBVA Spark, Fresh People, Tbig Finance i Marina d’Empreses. Aquest esdeveniment promet ser un punt de trobada clau per a la comunitat internacional de la intel·ligència artificial i la innovació tecnològica.

Compartir en redes sociales