Pronòstic del Temps per a la Comunitat Valenciana: Dimarts Assolellat amb Possibilitat de Ruixats a l’interior

El cel de la Comunitat Valenciana estarà aquest dimarts majorment buidat, amb nuvolositat d’evolució diürna en zones de l’interior de la meitat nord. En aquestes àrees, no es descarten ruixats dispersos amb possibilitat de tempesta a la vesprada. Les temperatures es mantindran estables o baixaran lleugerament, excepte un lleuger ascens de les màximes a l’interior del terç nord.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), el vent serà fluix i variable, tendint en el litoral al migdia a sud-est moderat. Les màximes previstes per a aquest dilluns en les capitals de província són 29 graus a València i 28 graus a Castelló i Alacant.

Per al dimecres, s’espera un cel poc nuvolós, amb intervals de núvols alts i nuvolositat d’evolució diürna a l’interior de la meitat nord, on podria haver-hi algun ruixat aïllat amb tempesta a la vesprada. Les temperatures mínimes pujaran lleugerament o es mantindran sense canvis, mentre que les màximes descendiran a València i seran més altes o similars en la resta de la regió. El vent serà fluix i variable, predominant la component aquest amb intervals de moderat a la vesprada.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:

  • Castelló: 28,7 °C i 22 °C
  • València: 26,5 °C i 21,1 °C
  • Alacant: 27,2 °C i 20,2 °C
Compartir en redes sociales