Més meses electorals per a votar el 28M a la Pobla

Tal i com informa l’Ajuntament, per a les municipals del 28 de maig ha augmentat el cens electoral a la Pobla. Optaran 19.022 veïns i veïnes que tenen dret a vot. Una xifra que, ha augmentat davant els anteriors comicis en 1.029 electors.

Per això, s’han augmentat de 28 a 31 les meses electorals i s’han creat dues noves seccions: la 13 a la Rascanya, que ara, s’ha dividit en dues: la primera es votarà al Centre Color i com a novetat es votarà al Centre Social de la Rascanya.
Pel que fa a la zona de Cap de l’Horta i la Malladeta conformen ara, la secció 12 i es passarà a votar al col·legi Mas de Tous.

D’altra banda, al nucli urbà, s’afegeixen dos noves localitzacions per a la votació. Una a La Casa del Parc a causa de l’augment d’una taula a la Biblioteca municipal i l’altra, a l’Espai Jove que substitueix a les escoles parroquials.

La Pobla suma 3 noves meses electorals i augmenten els veïns amb dret de votar en més d’un millar respectivament a les anteriors eleccions. Tot, per celebrar la festa de la democràcia amb normalitat en la jornada del 28M.

Compartir en redes sociales