Mazón assegura que la seua aspiració és governar en solitari amb un Consell «estable»

Foto: EFE

El líder del PPCV i previsible futur president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha explicat aquest dijous que manté l’aspiració de governar «en solitari» al capdavant d’un Consell valencià que oferisca «certesa i estabilitat».

En declaracions als periodistes en el seu primer acte institucional en la seua encara qualitat de president de la Diputació d’Alicant abans d’inaugurar la X Jornada de Turisme de Benidorm, organitzada per l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), Mazón ha explicat que encara no han arrancat les converses amb la resta de partits polítics representats en Les Corts Valencianes, que serà «de major a menor», perquè, fins i tot, encara «no ha acabat el recompte» dels vots del 28M.

En tot cas, ha manifestat que «l’aspiració és governar en solitari», com ha repetit durant la recent campanya electoral, alguna cosa que «no canviarà ara».

«Busquem l’estabilitat i no tindre un Govern que sorprenga cada dia amb contradiccions permanents. No dir una cosa i fer la contrària, i donar certesa i estabilitat serà la prioritat amb un programa de govern clar» que ha recaptat el suport en les urnes i que, ha dit, està format per 2.000 punts que «són irrenunciables».

«Encara no ha acabat el recompte de les autonòmiques i encara no hem iniciat converses amb totes les forces polítiques, de major a menor», ha indicat abans de prosseguir que treballarà per «el govern més estable possible, que ajude als ciutadans, que baixe impostos i que es pose en marxa de manera clara».

Compartir en redes sociales