Mazón Anuncia Recurs Legal per a Defensar l’Aigua de L’Albufera

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat que el Consell presentarà un recurs contenciós administratiu per a defensar l’aigua de L’Albufera. Aquesta decisió segueix al requeriment sense resposta que es va fer al Govern d’Espanya.

Durant la sessió de control en Les Corts, Mazón va fer un balanç del primer any de pacte de govern entre PP i Vox, i va reafirmar el seu compromís de defensar l’aigua de L’Albufera «amb totes les conseqüències i amb la veritat per davant».

Mazón va qüestionar l’afirmació del Govern central sobre l’enviament d’aigua suficient per a mantindre el cabal de la llacuna, assenyalant que no han rebut cap contestació al seu requeriment dins del termini establit.

Va criticar la falta de resposta del Govern, suggerint que «qui no té raó» opta pel silenci, acusant a uns altres de mentir quan es revela una veritat tan important com el futur de la llacuna i el seu cabal ecològic.

El síndic de Vox, José María Llanos, també va intervindre, afirmant que el pacte de govern entre PP i Vox «és sa, lleial i proporcional», i va emfatitzar que aquest pacte no és entre els partits, sinó «per a i pels valencians».

Compartir en redes sociales