L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona convoca els premis Literaris Teodor Llorente dotats amb 5.000 euros

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha convocat la cinquena edició dels Premis Literaris Teodor Llorente. El certamen es realitza en la modalitat de novel·la i poesia amb una quantia econòmica total de 5.000 euros.

La dotació del premi de novel·la serà de 3.000€ i el de poesia comptarà amb un premi de 2.000 euros. A més l’obra guanyadora en cada modalitat serà publicada per l’editorial Vincle.

L’objectiu d’este premi és fomentar, promoure i difondre la creació literària de narrativa i poesia, així com estimular la participació. Estos guardons s’han convertit en un referent tant per la qualitat de les obres presentades i l’import del premi com pel renom dels membres que cada any conformen el jurat.

Els Premis Literaris Teodor Llorente van ser els primers al territori valencià en la modalitat de novel·la negra i des de 2022 esta categoria s’obria a tota classe de novel·la amb la finalitat de fomentar la participació entre els escriptors i escriptores.

Pot optar als premis qualsevol escriptor o escriptora, major d’edat, amb un màxim de 2 treballs per modalitat. Les obres participants han de ser originals, inèdites i escrites en valencià, i no poder haver estat presentades en cap altre certamen o concurs.

Les obres es presentaran per correu electrònic a l’adreça premisliteraris@lapobladevallbona.es.

El termini de presentació finalitzarà el dia 28 de febrer.

Compartir en redes sociales