La Pobla de Vallbona redacta els projectes d’urbanització d’Aljubs, Pouet i Mas de Ximénez

L’ajuntament de la Pobla de Vallbona ha iniciat la redacció del projecte per completar la urbanització de les zones residencials d’Aljubs, Pouet i Mas de Ximénez. El projecte permetrà dotar estes urbanitzacions de serveis com la pavimentació del carrer, l’enllumenat públic, clavegueram i les canalitzacions per als serveis de telecomunicacions.

L’objectiu de l’ajuntament és completar la urbanització dels espais públics a unes construccions que es van fer en sòl rústic sense un planejament urbanístic i que es van consolidar en el Pla General de l’any 1995. Amb el projecte d’urbanització s’aconseguirà també que estes zones tinguen la condició plena d’urbanes, cosa que permetrà als seus propietaris sol·licitar permisos d’obres per a ampliacions i llicències de noves construccions.

L’ajuntament espera finalitzar el projecte en dos mesos per a procedir a la licitació de les obres d’urbanització. Es tracta de les primeres tres zones residencials que l’ajuntament urbanitzarà de manera directa. L’objectiu és continuar amb la redacció dels projectes i dotar de serveis totes les àrees residencials del municipi.

La urbanització Mas Nou serà la pròxima zona

El departament d’urbanisme prepara la licitació per a la redacció del projecte de la urbanització Mas Nou, en la partida de Gallipont, una zona residencial al sud del terme encara sense els serveis urbanístics. El projecte contempla l’enllumenat públic, la xarxa de clavegueram i la pavimentació.

A més, permetrà la connexió a la xarxa d’abastiment d’aigua potable que substituirà l’aigua de pou actual a la zona.

Compartir en redes sociales