La Pobla de Vallbona Ofereix Servei Especial d’Autobús Gratuït per a les Festes d’Estiu 2024

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha anunciat la implementació d’un servei especial d’autobús gratuït a través de l’empresa Autobusos Urbans de sa Pobla (PoblaBus) amb motiu de les Festes d’Estiu 2024.

Aquest servei especial cobrirà les rutes de les línies 2, 3, 4 i 5 d’autobusos públics municipals que connecten les urbanitzacions de totes les zones del municipi amb el nucli urbà. Estarà disponible en un horari especial des de les 21.00 fins a les 4.00 hores els dies 5, 6, 13, 20 i 26 de juliol.

«És una aposta ferma per l’oci en el nostre municipi, oferint un servei gratuït i de proximitat perquè els residents de sa Pobla puguen gaudir d’alguns dels esdeveniments més importants que se celebraran durant aquest mes de juliol», ha indicat Abel Martí, alcalde de la Pobla de Vallbona. També ha subratllat que «aquesta mesura no sols busca facilitar l’accés, sinó que també garanteix la seguretat en les festes de la Pobla de Vallbona».

Martí ha destacat el compromís del seu govern «per cohesionar tot el municipi», recordant que «aquest és només un exemple més del treball conjunt que s’està realitzant des de totes les regidories i diferents equips perquè els nostres veïns tinguen les màximes opcions per a quedar-se a sa Pobla i, a més, facilitar-los les coses perquè acudisquen».

El regidor de Transports, Christian Baterno, ha assegurat que «sabem de la importància d’oferir als nostres veïns opcions de transport gratuït durant esdeveniments importants com a festes, concerts o actes culturals de gran rellevància. Per això, enguany hem ampliat els dies en què es posa a la disposició de tots aquest transport especial».

El calendari de serveis especials permetrà assistir al concert de l’Orquestra Montecarlo el divendres 5 de juliol; a la festa Jove amb el DJ Javi Castillo el dissabte 6 de juliol; a la festa Carnavalia del Grup Montecarlo el dissabte 13 de juliol; a l’actuació de l’Orquestra Twister el dissabte 20; i, finalment, a la interpretació de Vertigo Revolution Monster el divendres 26 de juliol. Tots els esdeveniments tindran lloc a les 23.00 hores al parc municipal Benjamín March Civera.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona reafirma el seu compromís amb unes Festes d’Estiu 2024 plenes d’activitats per a totes les edats, abastant des del lúdic fins al cultural i esportiu. S’ofereixen nombroses opcions perquè tant el públic local com els visitants de municipis pròxims puguen gaudir d’una experiència gratificant amb la major garantia.

Compartir en redes sociales