La Diputació de València presenta la seua nova imatge amb el lema ‘Per sempre pobles»

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha presentat aquest dimarts la nova imatge corporativa de la institució, una identitat concorde al «canvi de gestió» impulsat en els últims anys i que projecta en el temps els «millors valors del municipalisme» sota el lema «Per sempre pobles», inspirat en el poema de l’escriptor i periodista valencià Vicent Andrés Estellés.

«No és un canvi de símbol sinó un símbol de canvi”, ha assegurat Gaspar en un acte celebrat en el CaixaForum, situat en el Agora de la Ciutat de les Arts i les Ciències, on s’ha celebrat la commemoració dels 210 anys d’història de la institució davant prop de 300 assistents, més de la meitat d’ells alcaldes i alcaldesses de la província.

Toni Gaspar ha posat en valor un projecte en el qual, ha dit, “per primera vegada s’ha donat veu i tot el pes de la decisió final als professionals del sector, amb l’objectiu d’assegurar-nos la implicació dels millors dissenyadors i el millor resultat possible”.

«La col·laboració entre els sectors professionals i l’administració pública és la fórmula que pot ajudar-nos a tindre institucions concordes al temps i la societat en què vivim”, ha indicat el president provincial.

Segons fonts de la Diputació, el sector «va acollir amb entusiasme la mà tendida» per la corporació provincial i «celebra» el resultat d’un procés que ha servit per a canviar la imatge corporativa de les últimes tres dècades.

Compartir en redes sociales