Inicia Juliol amb Ruixats i Tempestes en la Comunitat Valenciana

El mes de juliol comença aquest dilluns amb ruixats i tempestes fortes, acompanyades de probable graníssol durant la primera meitat del dia i primeres hores de la vesprada, especialment en el terç nord de la Comunitat Valenciana. No obstant això, el cel es buidarà cap al final del dia. En el terç sud, els ruixats seran menys probables i continuaran de manera més feble i dispersa en zones de l’interior a la vesprada, segons el pronòstic de Aemet.

Les temperatures mínimes registraran un lleuger descens o es mantindran sense canvis, mentre que les màximes disminuiran de manera generalitzada. El vent bufarà fluix i variable, amb intervals de nord i nord-est moderat en el litoral, tendint a predominar la component aquest en les hores centrals. Al final del dia, el vent girarà a nord-oest moderat en el nord de Castelló.

Per al dimarts, s’espera un predomini del cel poc nuvolós o buidat, amb nuvolositat d’evolució diürna a l’interior de la meitat sud a la vesprada. Les temperatures mínimes descendiran lleugerament en la meitat nord i es mantindran sense canvis en la resta, mentre que les màximes ascendiran, lleugerament en el litoral i de forma més acusada a l’interior.

El vent serà moderat del nord-oest a l’interior nord de Castelló; en la resta, bufarà fluix i variable, predominant en la segona meitat del dia la component oest a l’interior i les components aquest i sud en el litoral, amb intervals d’intensitat moderada en el litoral central.

Les temperatures màximes d’ahir i mínimes de hui en les capitals de província són les següents:

  • Castelló: 31,3 °C (màxima) i 17,9 °C (mínima)
  • València: 24,8 °C (màxima) i 13,6 °C (mínima)
  • Alacant: 31,5 °C (màxima) i 19,7 °C (mínima)
Compartir en redes sociales