Els ajuntaments de La Pobla de Vallbona i el de Miño agermanen els seus municipis

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, i l’alcalde de la localitat gallega de Miño han signat un acord d’agermanament entre els dos pobles. Este document és fruit de les bones relacions iniciades per tots dos municipis l’estiu passat arran la Fira de la Ceba i que ara culminen amb este agermanament entre tots dos.

Totes dues localitats van iniciar les relacions en l’estiu passat amb la celebració de la Fira de la Ceba a la localitat poblana, una trobada que es va repetir poc després amb la invitació a la Feria de la Cebolla Chata de Miño. L’acord d’agermanament s’ha culminat esta setmana amb la visita de l’alcalde de Miño, Manuel Vázquez, que ha participat de les celebracions festives de les Falles com a convidat d’honor de municipi.

Entre els punts del conveni hi figura la col·laboració en la búsqueda de socis i en la realització d’iniciatives promocionals conjuntes i l’intercanvi d’experiències amb les respectives Fires de la Ceba. També treballar per l’intercanvi cultural, lingüístic i juvenil així com la mobilitat del veïnat entre tots dos pobles.

L’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, ha valorat este primer acord d’agermanament del municipi i ha destacat els beneficis mutus per a tots dos pobles. Amb este agermanament es pot potenciar els  interessos turístics, de la música, per als joves, lingüístics i en diferents àmbits que beneficiaran els veïns i veïnes de tots dos pobles.

Per la seua part, l’alcalde de Miño, Manuel Vázquez, ha insistit en esta línia de treball conjunt que pot afavorir trobades culturals i esportius entre els dos pobles i l’intercanvi i coneixement mutu.

Compartir en redes sociales