El PSPV-PSOE Denúncia la Nova Assignatura en Cursos per a Policies Locals que Vincula Estrangeria amb Delinqüència

El PSPV-PSOE ha denunciat aquest dilluns que «la Generalitat Valenciana, presidida per Carlos Mazón, està impartint cursos per a policies locals en els quals es vincula estrangeria amb delinqüència».

La portaveu d’Emergències del Grup Socialista en Les Corts Valencianes, Marisa Navarro, va detallar que “els estudiants de l’última edició dels cursos bàsics de policies locals han passat d’estudiar l’assignatura de ‘estrangeria’ a tindre una matèria sobre ‘estrangeria, immigració il·legal i delinqüència’».

Per a Navarro, això és «una cosa inadmissible que no podem tolerar. Estan intentant adoctrinar als policies locals», va assegurar.

En aquest sentit, la diputada socialista va criticar a Mazón i a la consellera Núñez per “utilitzar els recursos públics per a finançar cursos esbiaixats políticament i amb una clara ideologia reaccionària”. Va explicar que “han canviat el nom d’una assignatura que s’impartia amb normalitat per una altra en la qual els tints racistes són més que evidents”.

En un comunicat, Navarro va insistir que “el senyor Mazón ha de posar ordre en la seua Consell i deixar de consentir les barbaritats que dia sí i dia també estan ocorrent en les seues conselleries”, recordant que “el que necessitem els valencians i valencianes és un president que ens represente a tots, no sols als ideals del Partit Popular”.

Finalment, Navarro va assenyalar que “lamentablement tenim un Govern que està més preocupat per defensar la seua ideologia allà on puga que per treballar pels valencians d’una forma seriosa i rigorosa”. Va exigir a Mazón que “reformule el pla d’estudis i es prenga de debò el seu treball”.

Compartir en redes sociales