Admeses Totes les Sol·licituds de Transport Escolar a La Pobla de Vallbona per al Nou Curs

white coach

L’Ajuntament de La Pobla de Vallbona ha aprovat totes les sol·licituds presentades per a l’ús del transport escolar en l’any vinent lectiu, que començarà l’11 de setembre. En total, s’han rebut 378 sol·licituds per al transport escolar.

El servei de transport estudiantil, que començarà al mateix temps que l’inici del curs escolar, constarà d’un total de nou rutes. Tres d’aquestes rutes tindran com a destí i punt de partida el CEIP Mes de Tous, mentre que les altres sis tindran com a centre de referència l’IES El Corriol. A més, coincidint amb l’inici de les classes en l’institut, es posarà en marxa la línia 6 del Pobla Bus, que connectarà el centre educatiu amb diversos punts del municipi i que havia estat suspesa durant les vacances d’estiu.

Així mateix, la ruta «Anem,» que ofereix acompanyament escolar, ha vist aprovades totes les sol·licituds presentades, cosa que significa que un total de 39 persones de La Pobla de Vallbona podran fer ús d’aquest servei. Aquests usuaris seran acompanyats tant en el trajecte d’anada com en el de tornada a l’escola.

Una de les demandes dels monitors per a aquest nou curs va ser la diferenciació de les rutes mitjançant colors. D’aquesta manera, cadascun dels cinc grups comptarà amb un color distintiu per a facilitar l’accés als diferents punts de trobada.

Compartir en redes sociales